Kada nešto ovako organizirate, najprije ide zahvala sponzorima i donatorima.
Velika hvala glavnom sponzoru Hipp Croatia d.o.o. BIO nije samo trend…To je stil života! Isto bih rekao i za trčanje odnosno kretanje. Nije u pitanju samo trend, u pitanju je stil života! I kada se sve to poveže sa djecom i lokalnom zajednicom, rekao bih da upravo u tome leži prepoznatljivost ove kompanije u svijetu.
Hvala na donaciji krafni koje smo dobili od Mlin i pekare d.o.o. te od Pekarne Martinaj iz Gline.
Hvala Gradu Glini, bio je velika podrška u logističkom dijelu i osigurao nam je na Banovcu sve potrebno za ovaj događaj(šator, ‘štandove’).
Hvala Ozrenu i Bruni (Ozren Čučković i Bruno Erent) kao delegatima HAS-a, mislim da će Vam Glina ostati duže u lijepom sjećanju, a prezentacija brzog hodanja doista je bila jedinstvena.
Hvala OŠ Glina i SŠ Glina i ravnateljicama koje razumiju i prepoznaju važnost kretanja i atletike i profesorima TZK Siniši(velemajstor od razglasa), Ivi i Antoniu kao i svim učiteljicama i učiteljima koji su došli s djecom.
Hvala starijim članovima kluba na pomoći (Antonio, Renato i Goran), bili ste iznimna pomoć našim glinskim ‘malcima’ i malo većima!
Hvala Mišku (nije zdravo dugo spavati😜 ).
Hvala svim mojim atletskim idejnim mentorima ( Ivan, Robi, Feri i mnogi drugi…), bez Vas ovo ne bih znao tako dobro odraditi.
Hvala i ostalim volonterima na raspodjeli krafni i sokova te kolegama, kolegicama i šefici na poslu što su imali razumijevanja za mene i omogućili mi danas slobodan dan. 😉
Hvala i predsjedniku kluba no on to mora raditi, zajedno smo u ovom sr…. 😉.
Sigurno sam nekoga zaboravio. Zato ukratko hvala svima koji su pomogli! Doista mislim da Glina zaslužuje atletsku stazu uz našu rijeku i možemo reći da je Glina grad koji trči i koji se kreće.
Onima koji su došli do kraja teksta, srdačno zahvaljujem. Nisam bio ‘kratak’. 😉